dimecres, 18 de setembre del 2019

L'associació Gay Sitges Link s'incorpora a la Plataforma LGTBIcatAvui l'assemblea de la Plataforma LGTBIcat ha votat per unanimitat la incorporació del'associació Gay Sitges Link com a membre de la federació d'entitats. 

Gay Sitges Link (GSL) és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu connectar socialment i assistir a la comunitat LGTBI i LGTBI-friendly de Sitges - ja siguin residents o visitants - mitjançant diferents esdeveniments i projectes desenvolupat i coordinat exclusivament per voluntariat.


Amb aquesta nova incorporació ja són tretze les associacions que formen part de la Plataforma d'entitats LGTBI de Catalunya, que entre les seves fites, va ser promotora l'any 2013 de de donar nom de Glorieta de la transsexual Sònia al lloc al parc de la Ciutadella on una jove trans al 1991 va ser assassinada a mans d'uns 'skins'i es va aconseguir després d'anys de lluita, poder instal·lar una placa per recuperar la memòria històrica amb la seva vivència. També va ser la impulsora de la Llei 11/2014, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Actualment la Plataforma gestiona el Centre LGTBI de Barcelona mitjançant un conveni de gestió cívica amb l’Ajuntament de Barcelona.

La Plataforma LGTBIcat està formada a dia d'avui per: ACGIL, AMPGIL, CASAL LAMBDA, FAGC, FLG FAMÍLIES LGTBI, FUNDACIÓ ENLLAÇ, GAIS POSITIUS, GAYLESPOL, GAYS SITGES LINK, GENEREM, OBSERVATORI CONTRA L'HOMOFÒBIA, PANTERES GROGUES i STOP SIDA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada