divendres, 11 d’octubre del 2013

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA D’ENTITATS LGTB DE CATALUNYA ENTORN A LA MORT D’EN JUAN ANDRÉS BENÍTEZ ÁLVAREZ.

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA D’ENTITATS LGTB DE CATALUNYA ENTORN A LA MORT D’EN JUAN ANDRÉS BENÍTEZ ÁLVAREZ.

La Plataforma d’Entitats LGTB de Catalunya davant la sobtada mort del empresari i membre de ACEGAL, en Juan Andrés Benítez Álvarez, després de ser detingut pels Mossos d’Esquadra en una actuació que molts testimonis assenyalen que va ser una agressió injustificada.

1) Ens adherim a les exigències del Comitè 1r de Desembre:

Exigim una resposta urgent i contundent per part de tots els responsables polítics i judicial per aclarir els fets de la mort a mans del Mossos de Esquadra del Sr Juan Andres Benitez Alvarez. Exigim una Investigació de les circumstancies de la mort Juan Andres Benitez Alvarez, i de totes les irregularitats que s’estan produint fins avui. Exigim actuació judicial contra el Sindicat de Policies de Catalunya per atemptar contra la dignitat del Sr Juan Andres Benitez Alvarez. Donat informació sobre el "suposat seroestatus del Sr Benitez i oferint informació errònia sobre el tractament post exposició.

2) Tanmateix volem transmetre el nostre condol i la nostra solidaritat a ACEGAL (Associació Catalana d’Empreses per a Gais i Lesbianes) i a familiars, amigues i amics d’en Juan Andrés Benítez Álvarez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada